آموزش
یکی از مهمترین و اساسی ترین ارکان رشد ویادگیری دانش، همانا آموزش درست و کاربردی آن دانش به منظور گسترش و توسعۀ آن است. بی شکّ آموزش جزء لاینفکّ دانش است. امروزه مطالعات نشان میدهد که بدست آوردن دانش، اگر بدون آموزش درست و کاربردی آن صورت پذیرد متأسفانه مستلزم صرف زمان بیشتری برای دستیابی به آن دانش خواهد برد. ازسوی دیگر همگان واقفند که دنیای امروز مبتنی بر دانش و تکنولوژی است که با سرعت فزایندهای در مقام مقایسه با گذشتگان در حال رشد و حرکت است. بنابراین پُر واضح است که نباید هیچ فرصتی را برای یادگیری و انتشار دانش از دست داد. حال با عنایت به این واقعیّت: آموزش را کوتاهترین راه برای پیبردن به دانش و کاربرد صحیح آن میتوان تعریف نمود. بدین منظور شرکت توسعۀ ریزکامپیوتر ایران با تکیه بر برنامه ریزی صحیح و منطبق برآخرین تکنولوژیهای قرن بهمراه پیشینۀ موّفق و اساتید فوق مجرّب، حرفۀ آموزش را آنگونه که شایستۀ دانش آموختگان ارجمند این مرز و بوم است بگونهای کاملاً آکادمیک و تکنیکال، تهیه و آمادۀ ارائه نمودهاست. مضافاً بر این مفتخر است اعلام دارد تمامی فرصتهای لازم برای یادگیری و انتشار دانش را شناسایی کرده و با برنامهریزی صحیح و کاربردی، حرفۀ آموزش را به بهترین نحو ممکن پیاده سازی نماید.
ازآنجا که سخن از تکنولوژی قرن به میان آمد لازم است در این زمینه به شرحی ایجاز، مواردی را معروض دارد. همانگونه که مستحضرید رشد جوامع بشری را تاکنون به پنج مرحله تقسیم کردهاند که هماکنون در مرحلۀ ۴ قرار گرفته ایم و پیشبینی آن است که بشر به سوی جامعۀ مرحلۀ ۵ و یا Society 5 سوق یابد. به زبان ساده جامعۀ مرحلۀ ۵، یک جامعه پایداراست که در آن هرکسی می تواند زندگی سالم و ایمن داشته باشد. با عنایت به تصویر ذیل: هدف غایی ایجاد یک جامعه است که در آن بتوانیم اجتماعات مختلف را با یکدیگر در تعامل قرار دهیم و این عمل بوسیله ایجاد چالش ها با ترکیب نوآوری های مرحله چهارم که شامل :اینترنت اشیاء (IOT)، داده های بزرگ(Big Data)، هوش مصنوعی(AI)، رُباتها(Robots) و به اشتراک گذاری اقتصاد برای هرصنعت و زندگی اجتماعی میباشد، ایجاد خواهد شد. جامعۀآینده بگونه ای خواهد بود که درآن ارزشها وخدمات جدید بطور مداوم موجب ایجاد نسلی از مردم خواهد شد که زندگی سازگار تر و پایدارخواهند داشت .این جامعه یک جامعه فوق العاده باهوشتر است و توسط ژاپن رهبری خواهد شد و جامعۀ مرحله ۵ را قبل از بقیه جهان تحقق خواهد بخشید.
بعنوان اصلی ترین هدف این مرکز، شرکت توسعۀ ریزکامپیوتر ایران برنامه ریزی آموزش و پرورش مدّون برای رسیدن به این هدف (Society 5) را با عنوان طرح ۱۸ سال طلایی – از جنین تا ۱۷ سالگی – خود را در ۶ فاز، ۳ راه (line) و با ۳ متد آموزشی طراحی، تدوین و آمادۀ اجرا نمودهاست.
از آنجا که هدف از ارائۀ خدمات آموزشی درواقع بحث پیاده سازی حرفۀ آموزش میباشد بدیهی است فعالیّتهای آکادمیک از دیگر اهداف بلندمدّت این مرکز محسوب میگردد. این شرکت هم اکنون با برقراری ارتباط دوطرفه (پروتکل همکاری) فیمابین دانشکدۀ علمی کاربردی خود و یکی از معروف ترین دانشگاههای اروپا، فضای آکادمیک را به مجموعهای مشترک با دانشگاههای بین المللی تبدیل نموده تا در نهایت سطح دانش در هنرجویان با تکنولوژیهای پیشرفتۀ روز، همپوشانی داشته باشد.
یکی دیگر از دستآوردهای این مرکز، برگزاری دوره های کوتاه مدّت و دریافت گواهی های کاربردی (Certificate/Credential)مربوط ازمؤسسات آموزشی بین المللی نظیر PMI، ISACA، CFA Institute، است که با رشد تکنولوژی در هر رشتهای بوجود آمده اند. همکاریهای متقابل و دوطرفه (Mutual Collaboration) با مراکز اعطا کنندۀ این نوع گواهی های کاربردی از فعالیّتهای این مرکز به شمار میآید که هم اکنون مفتخر است خدمات مربوطه را به ارگانهای بزرگ نظیر بانکها و مؤسسات آموزشی دیگر به روشهای سه گانۀ حضور، آموزش از راه دور و دریافت پکیج خودآموز با نازلترین قیمت از مرکز اصلی آن ارائه نماید. دراین زمینه شاید ذکر این نکته خالی از لطف نباشد که با تمهیداتی که درین زمینه چیده شده است این مرکز آمادگی برگزاری دوره های حرفه ای را در همۀ سطوح با مناسبترین هزینه را دارد. حضور در کشور دیگر و یا دعوت از مدّرس خارجی جهت تدریس در ایران هردو میسّر است.
در خاتمه شایان ذکر است که بالاترین رسالت حرفۀ آموزش، نشر و توسعه دانش است. بدین منظور تربیت مدّرس (Train a Trainer) دیگر فعالیّت کلیدی این مرکز بوده و برای رسیدن به این هدف با تکیه بر تکنولوژیهای پیشرفته نظیر (Trained Teacher Certificate) این شرکت هدف فوق که همانا توسعه و انتشار دانش است را به منصۀ ظهور خواهد رسانید.